Countdown to Costa Rica 🌺

Nå er det ikke lenge til jeg reiser til Costa Rica!! Merker at jeg har reisefeber allerede. Det kribler i hele kroppen, og jeg gleder meg så sykt mye, samtidig er jeg litt redd.

Så godt det skal bli å få litt miljøforandring, oppleve helt andre ting og ha en helt annen hverdag enn her hjemme. Jeg er spent på hvordan det ser ut der jeg skal bo, hvordan klimaet er, og ikke minst alle de nye menneskene jeg skal bli kjent med. Jeg har ikke ord til å beskrive hvor ut av meg sjæl spent jeg er på å dra!

Nå er det sånn ca 7 uker til, og dagene går så fort, men samtidig så sakte. Vi snakkes snart peeps ✌🏼

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s