17.Mai.2018

Tiden flyr altfor fort, plutselig var det 2018, før jeg hadde vent meg til at det var 2017. Og plutselig er det gått 3 uker siden 17.Mai! Det ble en feiring akkurat etter min smak, med gode venner, pølse, is og kake. Vi startet med champagnefrokost oppe hos en venninne, så dro vi en tur ned til byen. Der så vi på toget, tok en is, og kjente på livet i hovedstaden, gikk en tur ned mot Aker brygge, Rådhuset og Festningen. Etter byturen tok vi en stappfull t-bane tilbake til Voksenkollen, der vi spiste Pavlova til alle måtte løsne litt på bunaden. Like før solen gikk ned gikk vi bort til utsikten og tok en del bilder. Fra morgen til kveld tok vi egentlig bilder, og det er disse jeg hadde lyst til å dele.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s