Buksa Sprakk!

Jeg har bestemt meg for å sparke i gang denne bloggen med et ikke altfor seriøst innlegg, bare for å sette standarden rett og slett! Jeg har hatt så mange ideer til innlegg den siste tiden, men ikke klart å publisere noen ting. Guri malla, tror jeg lider av prestasjonsangst. For selv om ingen skulle ende opp med å lese dette innlegget, vil det fremdeles være publisert på internett, og som alle vet kan man ikke for sikkert ta tilbake noe som er publisert der. Men så til poenget… Buksa mi sprakk, eller den revna, noe skikkelig, og selvfølgelig måtte det skje på eksamensdagen. Overrasket er jeg egentlig ikke, og det hadde ikke du vært heller om du visste hvor mye mat jeg dyttet i meg de siste ukene før eksamen. Når jeg er skikkelig stresset, så går hjernen i hundre, i høygir. Det betyr at den sluker informasjon og spytter ut igjen en hel del av den samme informasjonen. Mye går altså rett inn og rett ut igjen. Dette gjør at jeg som oftest sover dårlig, eller ikke får sove i det hele tatt, som gjør at jeg blir enda mer stresset, og enda mer informasjon forsvinner rett ut igjen. Kroppen går på autopilot og jeg dytter i meg mat, nesten uten å tenke over det. Kroppen eser utover, som en deig som står til heving. Jeg merket faktisk at buksa var litt i trangeste laget da jeg skulle ta den på, men jeg forventet ikke at jeg i det jeg reiste meg for å gå fra eksamen skulle kjenne den lille kilingen av luft mot bar hud på rumpa. Og fordi det ikke akkurat var noe jeg hadde lyst til å dele med resten av klassen tok jeg stille av meg jakken, bandt den rundt livet og tok første buss hjemover. Sett i ettertid er jo det hele bare komisk. Hullet er ikke stort engang.

Takk og lov for at hverken jeg eller bloggen er sponset, for jeg sender herved ut en anbefaling om å IKKE kjøpe  Regina buksen fra dr.denim! Dårlig kvalitet og tåler tydeligvis ikke stresspising i eksamensperioden. Takk for meg.

A382B801-0B4C-47DC-9CA7-999CEEB57397

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s